Categorieën
Hagens Klanten

Milence, ROSE Stories, Otovo en Het Niemeijer Fonds kiezen voor HAGENS

HAGENS begint het jaar met vier nieuwe opdrachtgevers.

HAGENS trapt het nieuwe jaar af met vier nieuwe opdrachtgevers. Milence heeft na een pitch gekozen voor HAGENS als Europees lead PR bureau. Milence, een joint venture van Daimler Truck (o.a. Mercedes-Benz), TRATON (o.a. MAN, Volkswagen) en Volvo, gaat een Europees laadnetwerk aanleggen voor zwaar wegtransport. De deelnemende bedrijven investeerden bij de start samen een half miljard in de nieuwe onderneming. Milence wil Europa versneld helpen aan fossielvrij wegtransport door de aanleg van een Europees laadnetwerk voor batterij elektrisch vrachtvervoer. 


“We zijn ambitieus en werken in een zeer dynamische omgeving. HAGENS snapt hoe wij werken en daagt ons tegelijkertijd uit op strategisch en creatief vlak. Ik geloof dat we samen veel teweeg kunnen brengen.” – Zachary Alfred, Head of Communications & Marketing bij Milence.

De enige pan-Europese speler voor zonnepanelen en batterijen Otovo start dit jaar in Nederland. Deze lancering doen zij samen met HAGENS. 

Voor ROSE stories, het collectief van nieuwe verhalenvertellers, producenten en talentontwikkelaars ontwikkelt HAGENS een landelijke campagne voor de opleidingstak ROSE academy.

Als kers op de taart heeft ook Het Niemeijer Fonds gekozen om met HAGENS samen te werken. Het fonds reikt onder andere de Theodora Niemeijer Prijs uit (t.w.v. €100.000), de enige Nederlandse beeldende kunstprijs speciaal voor vrouwelijke kunstenaars. HAGENS zal alle PR activiteiten van het fonds voor hun rekening nemen. 

De nieuwe opdrachtgevers zijn allen vooruitstrevend en non-conformistisch in hun ambities. Daarbij schuwen ze niet om te breken met traditionele en verouderde werelden. Hierin vinden wij elkaar, het is precies in lijn met onze visie. – Sarah Hagens, founder HAGENS