Categorieën
Hagens Klanten

Maak kennis met onze nieuwe klant Bisque

Een nieuwe klant voor HAGENS, maak kennis met Bisque. De winkel is een plek waar golf, design, cultuur en lifestyle samenkomen.

Bisque opende onlangs diens eerste fysieke winkel aan de Rozengracht in Amsterdam. Nieuwe en oude generatie golfliefhebbers kunnen in de winkel terecht voor kleding, schoenen en accessoires, maar ook voor golf gerelateerde evenementen zoals productlanceringen en trainingsclinics. Daarnaast worden er ook exposities met kunst en fotografie in de winkel gehouden. 

Ter ere van de opening van de winkel organiseerden Bisque en HAGENS afgelopen week een golfclinic. Diverse influencers en journalisten kwamen bijeen op The International in Amsterdam, de meest exclusieve club van Nederland, tijdens de introductie van een nieuwe generatie golf. De clinic werd gegeven door golf pro Mark Reynolds, een van meest ervaren en stijlvolle speler van dit moment! 

Het Nederlandse Bisque is niet alleen een winkel voor stijlvolle en sportieve golfkleding, ook is het een uitvalsbasis waar mensen, design en cultuur samenkomen. Het idee voor de winkel ontstond bij Ido de Voos. Hij merkte op dat de interesse in golf groeide onder een nieuwe en jonge doelgroep, maar dat de plek waar golf en cultuur samenkomt nog ontbrak. 

De naam Bisque, een rebelse manier van golfen, verwijst naar de visie waarmee De Voos en zijn partners de winkel zijn begonnen. Hun missie is het doorbreken van het conservatieve karakter van golf en deze inclusiever te maken!