Categorieën
Team

Nieuwe aanwinst voor team HAGENS: Jessica Leenheers

Een nieuwe toevoeging aan het team: Jessica Leenheers (32) is gestart als PR-consultant bij HAGENS. De in Utrecht geboren Jessica studeerde af in Cultural Economics and Entrepreneurship en is gespecialiseerd in het spanningsveld tussen commercie en cultuur. Eerder werkte ze bij BIRD Rotterdam en als PR-adviseur bij Koolhoven & Partners waardoor ze jarenlange PR-ervaring naar HAGENS meeneemt.

De maatschappelijke onderwerpen die veelal centraal staan in de projecten bij HAGENS spreken Jessica erg aan. De inzichten die hierbij komen kijken, dragen haar bij op zowel persoonlijk als werkgerelateerd vlak. Daarnaast houdt ze zich veel bezig met haar Indische roots en thema’s als inclusiviteit en gelijkheid. Je zou kunnen zeggen dat als kind van twee doorgewinterde journalisten ‘nieuws maken’ in haar bloed zit. Met haar open houding en nieuwsgierigheid zet ze zich altijd vol in voor zowel de verschillende projecten als haar collega’s.

Jessica: “HAGENS is als een warm bad waar je in terecht komt, ik voelde me heel snel thuis. Ook al is iedereen anders, het is toch gelijkgestemd. De maatschappelijke onderwerpen die veelal centraal staan in de projecten bij HAGENS, spreken mij erg aan. Dit geeft me veel inzichten, zowel werkgerelateerd als op persoonlijk vlak.”