Categorieën
Team

Team HAGENS verwelkomt Tessa Yến Nguyễn

Een nieuw gezicht bij HAGENS. Tessa Yến Nguyễn (25) gaat aan de slag bij HAGENS PR als junior PR Consultant. De geboren Rotterdammer rondde eerder de bachelor International Communication & Media en master Media & Creative Industries af en is nu klaar om team HAGENS te versterken.

Tessa houdt zich daarnaast veel bezig met thema’s als culturele identiteit, diversiteit en inclusiviteit. Als onderdeel van een collectief dat zij samen met een groep leeftijdsgenoten met Vietnamese roots opzette, richtte zij zich op de representatie van Vietnamezen in Nederland. Hiervoor werkte Nguyễn samen met o.a. het Eye Filmmuseum, IFFR Young Selectors en Museumnacht Amsterdam.

Tessa Yến Nguyễn: “Ik vind het mooi dat verbinding centraal staat bij HAGENS en dat er wordt samengewerkt met klanten die hier waarde aan hechten. Het laat zien dat PR veel meer heeft te bieden dan de meeste mensen denken. In onze huidige (digitale) samenleving zijn media overal en hebben zij zoveel invloed op hoe wij als een maatschappij de wereld zien. Als jonge creatievelingen in PR en communicatie hebben wij de macht, maar zeker ook de verantwoordelijkheid, om verhalen te vertellen die een positieve impact maken.”

Meer lezen? MarketingTribune schreef er een artikel over.

Ook werken bij HAGENS?
Bekijk onze vacatures hier.