Categorieën
Hagens

Nieuwe klanten Guylian, Manpower en Loop aan boord bij HAGENS

HAGENS is op stoom. Na een succesvolle pitch gaat ManpowerGroup een langetermijnsamenwerking aan waarbij het bureau voor alle sublabels van de uitzendorganisatie aan de slag gaat. Ook wordt HAGENS de vaste pr-partner van het Belgische merk Loop Earplugs en chocolademerk Guylian.

De mens centraal stellen is voor ManpowerGroup en HAGENS een gemene deler. In de pitch heeft het team laten zien dat zij deze menselijkheid kunnen combineren met keiharde data uit de markt.”, aldus Liesbeth Bouwman, Director Marketing & Communications ManpowerGroup Nederland.

Naast ManpowerGroup heten we twee Belgische merken welkom. De scale-up Loop Earplugs, de Belgische belofte die dit festivalseizoen officieel hun intrede doet in Nederland. En het beroemde Belgische chocoladehuis Guylian, makers van het klassieke zeebanket.

“We zijn een krachtig en divers team en deinzen er niet voor terug om flink in de PR strategie te investeren voordat we overgaan tot de executie. Deze merken herkennen zich in onze visie om de mens altijd als uitgangspunt te nemen. Ik ben trots dat wij als team met zoveel energie en toewijding deze succesvolle resultaten behalen.” – Sarah Hagens, founder HAGENS.  

Ook Adformatie, Fonk, Marketing Tribune en Emerce deelden het nieuws.