Categorieën
Team

Nieuwe aanwinsten voor Team Hagens

Alysha en Loek versterken sinds september als stagiaires het pr-team. Naast het beheren van onze social media, ondersteunen zij ons ook met de productie en uitvoering van campagnes.

Alysha studeert momenteel Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam en zit in haar laatste jaar. Loek is zijn studie Communicatiewetenschappen aan het afronden en heeft hiernaast een minor sociologie gevolgd.

Alysha (27): ‘’Tijdens mijn studie ben ik veel te weten gekomen over het medialandschap. Ik vind het heel leerzaam en interessant om daar nu in het werkveld mee aan de slag te gaan. Inclusiviteit binnen een bedrijf vind ik erg belangrijk en daar zit ik bij HAGENS goed op mijn plek’’.

Loek (23): ‘’Toen ik op zoek ging naar een stageplek, vond ik het vooral belangrijk dat ik een plek vond waar maatschappelijke thema’s centraal staan. HAGENS werkt voor veel grote merken zoals Spotify, maar ook voor kleinere merken die maatschappelijke thema’s aankaarten. De combinatie van deze merken spreekt mij erg aan, omdat je leert hoe grote, maar ook kleine bedrijven opereren”.