Categorieën
Klanten

Omroep Zwart laat van zich horen

Het was even wat stiller rondom Omroep Zwart, maar deze zomer komt de omroep met maar liefst vijf nieuwe series!

Te beginnen met de maatschappelijke serie Hoe .. Is Nederland. In mei volgt Omroep Zwart wekelijks de succesverhalen van de honkbalspelers in de serie Homerun Curaçao, en start de documentaireserie Fight The Power van Chuck D (Public Enemy). Verder komt ZWART rondom de viering van Keti Koti met een herdenkingsprogramma Remember Keti Koti. Op de feestdag zelf zal het programma Celebrate Keti Koti zijn; een live registratie van de nationale herdenking in Amsterdam.

In 2020 werd Omroep Zwart opgericht als de allereerste intrinsiek inclusieve omroep van Nederland. Met deze verschillende programma’s, drukt ZWART echt een stempel op het Nederlandse medialandschap. 

Team Hagens is trotse PR partner van Omroep Zwart. Zo realiseerden we een interview met de founders van de omroep in het Algemeen Dagblad. Creatief directeur Akwasi en algemeen directeur Gianni Lieuw-A-Soe vertellen hierin hoe zij samen met een zorgvuldig samengesteld team de tijd hebben genomen om Omroep Zwart op poten te zetten. Daarnaast worden de nieuwe series besproken die uit deze inspanningen resulteren. Wil je het hele artikel lezen? Klik hier. 💛🖤