Categorieën
Hagens

Edson Sabajo (Patta) ADCN’s eerste President of the Year

Edson Sabajo is de President of the Year 2022 van ADCN. De medeoprichter en eigenaar van het streetwearlabel Patta neemt een jaar lang het roer over in de eerste termijn als President. ADCN is verheugd dat hij het komende jaar de creatieve agenda van de organisatie zal helpen vormgeven.

Met Sabajo als President of the Year is ADCN van plan om in 2022 vele creatieve werelden te ontdekken, te verenigen en te vieren, en gaandeweg met elkaar te leren en te groeien. Geleid door Sabajo’s positiviteit, interdisciplinaire aard en liefde voor de gemeenschap; volgens ADCN de ideale onderdelen om een creatieve groei te creëren. Sarah Hagens, onze founder, is ook lid van het nieuwe bestuur en zal de visie voor ADCN’s Media en PR leiden.

Het doel van Sabajo als President is om de Nederlandse creatieve gemeenschap te inspireren met een jaarlijks thema – een visie op waar creativiteit naar toe gaat en wat het kan bereiken. Sabajo zal zijn visie het komende jaar op vier manieren uitvoeren; het publiceren van een essay ter introductie van zijn thema, het organiseren van een creatief evenement, een open competitie voor de speciale Presidents’ Award, en het geven van een masterclass. 


Meer weten? Lees de blog op Patta hier.