Categorieën
Nieuwsupdate

Een succesvol eerste jaar vol met speciale, Limburgse bieren!

In 2022 introduceerde Hertog Jan het exclusieve speciaalbierabonnement de Proeftuin. De Limburgse brouwerij experimenteert volop met biersmaken, maar lang niet alles komt in de schappen te liggen. Met de Proeftuin laat Hertog Jan liefhebbers ieder kwartaal meegenieten van hun experimentele brouwsels. Zoals de Bourgondische Chocolade Stout, Vienna Lager en New England IPA.

Team Hagens was het afgelopen jaar verantwoordelijk voor verschillende campagnes om de Proeftuin in de media en op de socials onder de aandacht te brengen. Zo ook in de afgelopen decembermaand. Door middel van een free publicity gedreven aanpak, gecombineerd met influencers en redactionele samenwerkingen positioneerden we de Proeftuin als het ideale cadeau voor de feestdagen en gaven we de verkoop voor het komende jaar een nieuwe push. Daarmee bereikten we een grote groep aan bierfans en culinaire liefhebbers. 

Panorama schreef een uitgebreid artikel over het bierabonnement, Manify nam de Proeftuin mee in de Christmas gift guide, Foodies noemde de Proeftuin in hun Vers van de Pers rubriek en Bierista keek in een artikel terug op een mooi bierjaar. Daarnaast kregen verschillende influencers de kruiken ook thuis gestuurd en mochten zij een geliefde de Proeftuin cadeau doen, zoals Dennis Drinks Beers, Bieris Zora Yori en Books Beers and Beyond.

Een mooie afsluiter van een succesvol eerste jaar Proeftuin. En we kunnen alvast verklappen dat 2023 nog veel meer goeds belooft. Cheers!