Categorieën
Campagnes

Loop Earplugs brengt gehoorbescherming naar Nederlandse festivals

​​Het festivalseizoen barste deze zomer eindelijk weer los. En na twee jaar stilzitten zou je bijna vergeten zijn hoe hard de muziek soms staat. Om het belang van goede gehoorbescherming bij feestvierders onder de aandacht te brengen, ging team HAGENS aan de slag voor Loop Earplugs.

Team HAGENS werkt sinds dit jaar samen met het Belgisch oordoppenmerk Loop. Met de terugkeer van alle muziekevenementen lag de focus de afgelopen maanden op de Loop Experience oordoppen. Deze zijn speciaal gemaakt voor festivals en concerten en werden eerder door New York Times uitgeroepen tot beste oordoppen voor concerten. De filter technologie biedt hoogkwalitatieve en comfortabele gehoorbescherming zonder dat het geluid dof klinkt. En eerlijk is eerlijk: met het innovatieve design zien ze er ook heel goed uit.

Goede gehoorbescherming is belangrijk voor de preventie van gehoorbeschadiging, maar toch draagt nog niet iedereen (de juiste) gehoorbescherming op festivals en concerten. Om het belang hiervan te onderstrepen werkten we samen met verschillende audiologen en brachten we de Loop Experience oordoppen bij diverse media onder de aandacht. Dat zorgde ervoor dat Loop niet onopgemerkt bleef deze zomer. Zo nam MAN-MAN het mee in een lijst van ultieme vaderdagcadeaus, schreef Grazia over de lancering van de Loop X Tomorrowland Experience earplugs en publiceerde Metro een artikel over het kiezen van de juiste oordoppen in samenwerking met audioloog Jan de Laat. Let’s go Loop!