Categorieën
Campagnes

Smullen met nieuw seizoen Sisi op NPO Plus

De juice spat er vanaf in het nieuwe seizoen van Sisi op NPO. Met buitenechtelijke affaires, oorlog, mentale problemen en de druk van het strikte hofleven, laat de andere kant van het - ogenschijnlijke romantische - Oostenrijkse sprookje zien.

Nadat de dochter van Sisi en Franz Josef aan het einde van seizoen één overlijdt, zou de geboorte van hun zoon en troonopvolger het geluk van het echtpaar weer compleet moeten maken. Toch hangen er in het nieuwe seizoen donkere wolken boven het Oostenrijkse keizerrijk. De Duitse kanselier Otto von Bismarck dreigt Oostenrijk in een oorlog te betrekken en wanneer Sisi voor een politieke missie naar Hongarije reist, steelt graaf Andrássy haar hart. Het nieuwe seizoen markeert dan ook de start van een onstuimige periode in het leven van de keizerin.

Aan HAGENS de opdracht om het nieuwe seizoen bij de Nederlandse pers te introduceren. En hoe! Samen met Koffietijd, Televizier en LINDA. reisden we af naar Wenen om de wereldpremière van seizoen 2 bij te wonen en de cast te interviewen. In de uitzending van Koffietijd was te zien hoe dat er aan toe ging én sprak presentatrice Pernille La Lau aan tafel met koningshuisdeskundige (én groot Sisi-fan) Justine Marcella over het leven van de Oostenrijkse keizerin. Daarnaast schreven onder andere Vogue, Franska, Nederlands Dagblad, JAN Magazine, Beau Monde, Televizier, Nouveau en LINDA. over het nieuwe seizoen.

Nog niet gekeken? De beide seizoenen van Sisi zijn te bekijken via NPO Plus.