Categorieën
Klanten

Spotify en ADE vieren samenwerking met droneshow

Een nieuwe samenwerking binnen de muziekwereld: Spotify is de officiële audiopartner van het Amsterdam Dance Event 2022. Om dit te vieren, lanceerde Spotify de nieuwe “DJ Mixes” op het platform. Deze werden tijdens ADE op spectaculaire wijze onthuld met 600 lichtgevende drones boven het IJ.

De muziekpartners bundelen hun krachten om de dancecultuur én de artiesten te vieren. Door middel van een spectaculaire show van 600 drones boven het IJ werd hierbij stil gestaan. Tijdens de show onthulde Spotify de nieuwe ‘DJ mixes’ van Tiësto, Aluna, Yung Bae en BLOND:ISH. De feature biedt dj’s de mogelijkheid om hun sets toe te voegen aan het platform en zo beschikbaar te maken voor hun fans. Via de lichtgevende QR codes in de lucht konden toeschouwers de sets terugvinden op Spotify.

Ook organiseerde Spotify tijdens het event een masterclass voor opkomende dj’s en artiesten. Met ‘Spotify for Artists’ geeft de streamingdienst opkomende muziektalenten de kans om in gesprek te gaan met experts uit de muziekindustrie. Ook kwamen onderwerpen zoals nieuwe dj-functionaliteiten en de laatste ontwikkelingen binnen de elektronic- en dancescene aan bod. 


Onder andere Het Parool, FHM en Partyscene brachten de samenwerking onder de aandacht.