Categorieën
Klanten Team

De lijst der lijsten: Spotify maakt Wrapped 2022 bekend

Het moment van de waarheid is aangebroken. Spotify onthult traditiegetrouw welke muziek we dit jaar het meest hebben gestreamd: het is tijd voor Wrapped! Dit zijn de favorieten van 2022.

En voor de mensen die het afgelopen decennium onder een steen hebben geleefd: Spotify geeft met Wrapped gebruikers een persoonlijke jaaroverzicht van welke artiesten zij het meest luisteren en wat dit jaar hun favoriete liedje of podcast was. 

Dat doen ze ook op globaal en lokaal niveau. Antoon spant dit jaar de kroon als meest gestreamde artiest in Nederland en we luisterden massaal naar ‘Vluchtstrook’ van Kris Kross Amsterdam. De wereldwijde meest gestreamde artiest is voor de derde keer op rij van Bad Bunny. Daarnaast luisterden we in 2022 meer dan ooit naar vrouwelijke artiesten van eigen bodem. MEAU eindigt binnen de meest gestreamde nummers op plek 3 met ‘Dat heb jij gedaan’.

Ook Team Hagens is aan de beurt. Met enige aarzeling delen we graag de Wrapped overzichten van het Hagens/Spotify team. Zie hieronder de fijne tunes van Alysha, de soulful classics van Shana, de smaakvolle skihut bangers van Karen en de topartiesten van Loek.