Categorieën
Awards

Hertog Jan Vatgerijpt 2021 genomineerd voor een SAN Accent

Een kers op de taart van onze mooie campagne voor Hertog Jan! De vijfde editie van Grand Prestige Vatgerijpt is genomineerd voor een SAN Accent award. De uitgebreide campagne, waarbij team HAGENS verantwoordelijk was voor de PR-aanpak, zorgde ervoor dat Vatgerijpt 2021 groots onder de aandacht werd gebracht en uiteindelijk binnen 30 minuten was uitverkocht. En dat wordt nu nog eens extra beloond met de nominatie.

Ieder jaar geeft de Limburgse brouwer een unieke twist aan hun kroonjuweel door het speciaalbier maandenlang te laten rijpen op vaten van een andere soort drank. Afgelopen jaar reisden de brouwers af naar Portugal om de beste vaten voor Vatgerijpt 2021 te vinden. Voor deze editie heeft het speciaalbier 12 maanden liggen rijpen op vaten uit vier Portugese regio’s. De brouwers vulden de oude en zorgvuldig geselecteerde vaten van Port Tawny, Moscatel, Madeira en Aguardente met de Grand Prestige, en verrijkten het Limburgse bier daarmee met kenmerkende Portugese tonen. Ze creëerden de Paradox van Zoet.


Aan HAGENS de opdracht om een PR-aanpak te ontwikkelen rondom de lancering van Grand Prestige Vatgerijpt 2021. Met zowel een free publicity traject als een influencercampagne brachten we Vatgerijpt in de periode voorafgaand aan en rondom de lancering onder de aandacht. Dit resulteerde in mooie publicaties in landelijke dagbladen, lifestyle magazines en vakmedia.